Suositut tekstit

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Intialaiskaribialainen look - osa 1

Nyt onkin jo sitten hieman keväisemmän tyylin vuoro!
Näytämme kuinka saa intialaisella tavalla ja karibialaisten vaikutteiden kanssa keväisen ja raikkaan tyylin, jota mm. tanssiryhmämme soveltaa intialaiskaribialaisessa chutney-tanssin tyylissä ja jota voi kuka tahansa käyttää kevään ja kesän juhlatapahtumissa (pääsiäinen, vappu ym).
Tässä ensimmäisessä osassa meikkivinkkejä, toisessa osassa tulee olemaan asuista ja koko tyylistä.

"Intialaiskaribilainen" keväinen meikki

Meikattavana Karoliina.
Pohjameikki tehtynä samaan tapaan kuin edeltävissä meikeissä, eli tällainen pohja:


Sitten meikkiin lisätään luomivärit intialaiseen meikkitapaan (mikä bollywoodmeikeissäkin yleensä) eli on kahta eri väriä, joista toisella vahvemmalla tehdään ns. banaanivarjostus. Myös vahvat ylärajaukset silmissä ovat tärkeät + ripsiväri. Voit myös lisätä näyttävät tekoripset.





Tämän väriyhdistelmän sijaan voit käyttää muitakin värejä luomiväreissä, mm. kirkas turkoosi, oranssi tms. Karibialainen fiilis tulee kuitenkin kirkkaista, lämpimistä ja raikkaista sävyistä joten vältä tummia ja kylmiä sävyjä koko meikissä.

Tässä meikissä käytetyt luomivärit olivat suhteellisen vaaleita ja kirkkaita sävyjä (vaalea kirkkaanvihreä ja haaleahko kirkkaankeltainen), joten niitä oli luonteva myös varjostuksilla ja häivyttämällä sekoittaa toisiinsa, eli banaanivarjostuksen rajat eivät olleet yhtä dramaattiset kuin joissain intialaisissa meikeissä yleensä olisi.




Mitä tulee muuhun meikkiin, sopii tähän lämpimän sävyiset poskipunat ja huulipunat/huulikiillot (esim. persikan sävy), vältä räikeitä kirkkaanpunaisia tai kylmiä sävyjä kuten violettiin meneviä punaisia. 
Aurinkoista henkeä kasvoille luo myös tottakai aurinkopuuteri, mutta sitä kannattaa käyttää lähinnä vain jos on ruskettunut, muulloin edellämainitunlaiset poskipunat toimivat paremmin ja luonnollisemmin.


Ja näin meikki onkin valmis!

Intialaisten asusteitten kanssa:





Seuraavassa osassa vinkkejä siitä, millaiset asusteet ja kampaukset sopii tähän meikkiin tuomaan sekä intialaista että karibialaista fiilistä, esittelyssä myös intialaiskaribialaiseen chutney-tanssiin sopivia asuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota yhteyttä/anna palautetta